Beste energieleverancier 2016: Greenchoice volgens Consumentenbond

Groene stroom geleverd krijgen van een bron die dichtbij huis staat? Denk hierbij aan een windmolen die u windstroom leveren kan of zonne-energie van een zonnepark. Greenchoice biedt u deze mogelijkheid wanneer u besluit over te stappen naar één van hun groene stroomproducten. Volgens de Consumentenbond is Greenchoice de beste energieleverancier van 2016. Ze zijn beoordeeld op de klanttevredenheid, hun dienstverlening en op het gebied van duurzaamheid.

Samen groene stroom produceren in de buurt

Want hoe fijn is het dat u samen met mensen uit de buurt lokaal energie kunt opwekken? U levert hiermee een bijdrage aan een schoner en duurzamer klimaat. U krijgt daarbovenop ook nog eens tips om energie te besparen van Greenchoice zodat u op een makkelijke manier kunt besparen op het gasverbruik en energieverbruik. Daarmee bespaart u op jaarbasis geld en dat geld besteed u weer aan andere leuke dingen.

Kies groene stroom en stap over

Kiezen voor Greenchoice betekent dus in de eerste instantie kiezen voor groene stroom en heeft u een verbruik van 2500 kWh en 1100 m3? Dan betaalt u bij Greenchoice ongeveer €100 per maand aan voorschot kosten. U doet er ook goed aan om ook andere groene stroom aanbiedingen te vergelijken met Greenchoice zodat u zeker weet dat u bij deze energieleverancier goedkoop uit bent.

Plaats een reactie

zeventien − tien =