Categorieën
Aanbiedingen

Nu cadeaukaart Bol.com van €175 bij Essent 3 jaar

Overweegt u een nieuwe energieleverancier? Dan is Essent misschien de juiste kandidaat. Kiezen voor een drie jarig energiecontract levert dan een cadeaukaart op van Bol.com. De waarde van deze cadeaukaart is €175. De kaart mag besteed worden naar eigen inzicht. Bol.com is de grootste online webwinkel van Nederland. Zo hebben een ontzettend grote voorraad en werken hiervoor samen met verschillende partners.

Bol.com de grootste webwinkel van Nederland

Of u nu op zoek bent naar een cadeau in de vorm van speelgoed, parfum of boeken bol.com heeft het. Een nieuwe iPhone x of een nieuwe televisie het kan allemaal. En met de cadeaukaart in uw zak kunt u zelf uitkiezen wat u hiermee aanschaft. Het product Groene Stroom & Gas Zeker omvat zoals de naam al zegt Groene stroom. En dat is een juiste keuze. Want met groen leveren we een bijdrage aan een schoon klimaat.

Energiecontract vastleggen voor drie jaar

Uw energie en gasprijzen liggen bij dit contract voor de komende 3 jaar vast. Dat betekent dat u geen last heeft van prijsstijgingen. De vraag is of Essent de geschikte keuze voor u is en hoe duurzaam u bent ingesteld. Bekijk dan ook snel deze aanbieding en beslis of dit dé energie aanbieding voor uw adres is.

Altijd energie vergelijken voor de goedkoopste energieleverancier

De goedkoopste gas en licht prijzen vergelijken is altijd verstandig. Want door het maken van een vergelijking van alle prijzen zult u meteen kunnen berekenen welke de goedkoopste is. Dit kan Essent zijn maar het kan net zo goed een andere energieleverancier zijn. Wie dat is hangt van uw situatie af. Blijf op de hoogte van de prijzen op de energiemarkt. Op die manier kunt u altijd besparen op uw gaslicht kosten.

Welke energie aanbieding is de beste keuze?

U hoeft geen genoegen te nemen met de eerste de beste energie aanbieding. Vergelijken is daarom de beste oplossing. Want in een gemaakte energievergelijking zal de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan staan. En met uw exacte verbruik bent u altijd zeker van het juiste antwoord. Zonder het verbruik en met een schatting loopt u de kans dat u later moet bijbetalen. Pak daarom snel uw verbruik erbij en start met energie vergelijken.

Mocht u kiezen voor een drie jarig energiecontract dan vermelden wij wel dat u in die looptijd niet kunt overstappen. Verbreekt u in de tussentijd toch uw energiecontract? Dan dient u een opzegvergoeding te betalen. Deze zal maximaal €250 zijn als uw contract nog meer dan 2 jaar duurt. Elk jaar wisselen van energieleverancier levert gemiddeld €250 op.

Categorieën
Aanbiedingen

November aanbieding: Eneco €175 cashback bij 1 jaar Ecostroom en Gas

Van plan om gas en licht te vergelijken en een goedkope energie aanbieding te scoren? Lees dan even meer. Want Eneco biedt tijdelijk bij haar Ecostroom contract van 1 jaar een cashback van €175. Eneco heeft verschillende energieproducten waaronder het pakket Ecostroom. U krijgt dan windenergie geleverd plus een klein beetje zonne-energie uit een zonnepark in Nederland. Klinkt dat u groen en goed in de oren?

Wat gaat u doen aan een hoge energierekening?

De koude maanden staan al voor deur en de verwarming kan weer aan. Dat betekent ook automatisch dat we meer gas gaan verbruiken. De thermostaat wordt weer omhoog gedraaid zodat we kunnen genieten van de warmte. Maar het gebruik van warmte heeft nu eenmaal zijn prijs. En de gasprijzen zijn tegenwoordig wel iets duurder. Temeer omdat we meer belastingen moeten betalen. Dat is de hoofdreden waarom gas zo duur is.

Bezuinig op uw leveringstarieven

De energierekening in 2018 wordt dus duurder en wel met zo’n €70 per jaar. Dat is een flinke tegenvaller en het zij zo. Maar door slim om te gaan met uw verbruik kunt u zoveel mogelijk bezuinigen. En door te kiezen voor een goedkoper leveringstarief voor energie en gas zult u ook kunnen besparen. Wie weet is Eneco dé energieleverancier die voor u de goedkoopste blijkt te zijn.

Ook kiezen voor Ecostroom?

Met de keuze voor Ecostroom van Eneco zit u altijd goed. U krijgt een beetje windenergie uit Nederland en Europa geleverd. Geen vervuilende energie meer dus. Geen CO2 uitstoot waarmee we het klimaat aantasten. Dus bezuinig op uw energierekening met deze aanbieding van Eneco en bezuinig nog een beetje meer door te besparen. Gaslichtvergelijken.nl laat u de goedkoopste energie aanbiedingen zien.

Bespaar met groene stroom aanbiedingen

Stap vandaag nog over naar de goedkoopste energieleverancier 2018 en bespaar direct geld. Kiezen voor een groene stroom product heeft uiteraard altijd de voorkeur. Goedkope groene stroom is overal verkrijgbaar dus grijze stroom is in principe overbodig.

Categorieën
Aanbiedingen

Beste energieleverancier 2016: Greenchoice volgens Consumentenbond

Groene stroom geleverd krijgen van een bron die dichtbij huis staat? Denk hierbij aan een windmolen die u windstroom leveren kan of zonne-energie van een zonnepark. Greenchoice biedt u deze mogelijkheid wanneer u besluit over te stappen naar één van hun groene stroomproducten. Volgens de Consumentenbond is Greenchoice de beste energieleverancier van 2016. Ze zijn beoordeeld op de klanttevredenheid, hun dienstverlening en op het gebied van duurzaamheid.

Samen groene stroom produceren in de buurt

Want hoe fijn is het dat u samen met mensen uit de buurt lokaal energie kunt opwekken? U levert hiermee een bijdrage aan een schoner en duurzamer klimaat. U krijgt daarbovenop ook nog eens tips om energie te besparen van Greenchoice zodat u op een makkelijke manier kunt besparen op het gasverbruik en energieverbruik. Daarmee bespaart u op jaarbasis geld en dat geld besteed u weer aan andere leuke dingen.

Kies groene stroom en stap over

Kiezen voor Greenchoice betekent dus in de eerste instantie kiezen voor groene stroom en heeft u een verbruik van 2500 kWh en 1100 m3? Dan betaalt u bij Greenchoice ongeveer €100 per maand aan voorschot kosten. U doet er ook goed aan om ook andere groene stroom aanbiedingen te vergelijken met Greenchoice zodat u zeker weet dat u bij deze energieleverancier goedkoop uit bent.

Categorieën
Aanbiedingen

Gaslicht aanbiedingen

In de meeste gevallen zijn de aanbiedingen op Gaslichtvergelijken.nl tijdelijk beschikbaar. Alle aanbiedingen worden geplaatst onder het kopje “Gaslicht aanbiedingen”. Alle aanbiedingen worden duidelijk weergegeven in onze gas en licht prijsvergelijker. Zo kunt u alle standaard gaslichtpakketten inclusief alle aanbiedingen vergelijken en krijgt u een beter inzicht in alle kosten.