Hogere gaskosten door kou begin 2017

2017 startte kouder dan vorig jaar en daardoor hebben we meer gas verbruikt. Dit kan resulteren in een hogere gasrekening aan het einde van dit jaar. Vorig jaar lag de gemiddelde temperatuur namelijk op 7 graden waar dat dit jaar slechts 4,4 graden gemiddeld was. Januari en februari van dit jaar waren kouder dan normaal. Ook in 2015 lag de gemiddelde temperatuur hoger.

Hoge energierekening lastig voor veel consumenten

Meer dan de helft van onze energierekening gaat toch op aan gaskosten. Zo’n 40% gaat op aan stroom de overige kosten zoals vastrecht,transportkosten en belastingen maken de energierekening compleet. De energiebelasting is toegenomen wat alles ook weer duurder maakt. Door al die verhogingen zijn er genoeg huishoudens die moeite hebben met het betalen van de energiekosten die zij voorgeschoteld krijgen. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd wanneer de energiekosten steeds veranderen.

Bekijk waar en hoe u kunt besparen

U hoeft zich in ieder geval er niet bij neer te leggen wanneer uw energiekosten omhoog dreigen te gaan. U kunt ervoor kiezen om op te stappen bij de huidige energieleverancier. Naast het feit dat u in uw vrije tijd uw gedrag eens goed bekijkt wat betreft het energie en gasverbruik. Want daar valt nog een groot deel te winnen, met besparen op uw verbruik zult u de energierekening juist verlagen. Daarmee haalt u de druk enigszins van de ketel omdat u weet dat de kosten lager worden. Met het kiezen van een energieleverancier die u de goedkoopste prijzen voor gas en licht biedt kunt u uw besparing verhogen.

Bespaar en stap over en houdt veel geld over

Het mes snijdt natuurlijk aan twee kanten, u kunt besparen op energie en gas maar als u nooit eerder bent gewisseld van energieleverancier dan valt deze tegen. U zult in dat geval een oud tarief betalen wat helemaal niet nodig is. U kunt én besparen op uw energieverbruik én besparen op de kosten ervan. Zo gaat dat met alle producten die geld kosten. Wanneer u uw hypotheek kunt oversluiten tegen een lagere rente dan is het verstandiger om dat te doen. Want uw hypotheeklasten gaan dan naar beneden. Of dat dure abonnement voor televisie, internet en bellen kan ook veel lager.

De goedkoopste gaslicht aanbiedingen 2017

En zo werkt het op Gaslichtvergelijken ook want wij helpen u in uw zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier. Alle gaslicht aanbiedingen vergelijken wij voor u zodat u met gemak kunt overstappen en geld kunt besparen.

6/10 - (2 stemmen)

Plaats een reactie

5 × 2 =