Zakelijke energie Essent tot €300 cadeau

Wilt u als zakelijke ondernemer ook graag een geldbedrag cadeau krijgen? Bekijk dan eens de aanbiedingen die Essent tijdelijk online aanbiedt. U kunt €300 cadeau krijgen als u overstapt naar een Essent zakelijk 3 jaar contract. U krijgt dan na het eerste jaar €300 op uw zakelijke rekening gestort. Deze welkomstpremie is alleen voor nieuwe klanten die het afgelopen jaar nog geen klant zijn geweest.

Welkomstpremie wordt na het eerste jaar aan u betaald

Denkt u er wel om dat wanneer u toch besluit over te stappen binnen deze 3 jaar dat Essent de welkomstpremie terug kan vorderen? De online actie van zakelijke energie van Essent is af te sluiten tot en met 31 december 2017. Wilt u wel overstappen maar niet kiezen voor een lange looptijd? Dan biedt Essent ook zakelijke energie voor 1 jaar aan. In dat geval ontvangt u een welkomstpremie van €75. Deze wordt aan het einde van het kalenderjaar aan u overgemaakt.

Vast en Zeker geen verhoging van leveringsprijzen

Het Vast & Zeker pakket van Essent voor zakelijke klanten is bedoeld om ondernemers zekerheid te bieden. De leveringstarieven worden vastgelegd voor een vaste periode. In deze periode heeft u geen last van stijgende leveringsprijzen. En hoeft u in de tussentijd ook niet naar uw energierekening om te kijken. De energie van Essent is voor ondernemers ook duurzaam. Dus wilt u als bedrijf uw CO2 uitstoot verlagen? Dan zit u goed met Vast & Zeker van Essent. Zo kunt u ook voor CO2 neutraal gas kiezen en/of Windstroom van Essent.

Welk voordeel met Essent Zakelijk?

Zakelijk energie vergelijken als ondernemer kan u veel rendement opleveren. Bereken uw nieuwe maandbedrag en bekijk direct hoeveel u kunt besparen. Bespaar op uw zakelijke energierekening en houdt geld over. Er zijn voldoende mogelijkheden binnen Essent voor het MKB en ZZP. Bijvoorbeeld de zonnepanelen van Essent. Daarmee kunt u samen met Essent maximaal profiteren van de zon in Nederland. U krijgt eerst een subsidieadvies waarin de fiscale voordelen worden vermeld. Ook heeft u daarbij recht op service en onderhoud van uw zonnepanelen.

Essent helpt haar zakelijke klanten graag met advies op gebied van energie besparen. Ze bieden ook verschillende slimme producten waarmee de energiekosten verlaagd kunnen worden. U kunt in en rondom uw bedrijf namelijk veel rendement behalen met besparen. Houdt u zakelijke gas en energiekosten in de hand. U zult zien dat ook u aan het einde van het jaar bespaard heeft. Vul uw zakelijke verbruik in en vergelijk Essent zakelijk.

7.2/10 - (21 stemmen)

Plaats een reactie

12 + vijf =